ROEIEN | CARL DOUGLAS

Boten
Carl Douglas boten zijn leverbaar in drie uitvoeringen die alle uitblinken in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

De "CD-X" in kevlar-hout kevlar laminaat met witte finish en enkele zwarte CARBON details waaronder bijvoorbeeld het bankje; minder sprekend maar zeer goed.

Dit is de goedkoopste (instap)versie van de drie uitvoeringen.

De "Custom" in de bekende, briljant afgewerkte, hout-kevlar-hout-kevlar laminaat uitvoering, in Nederland varen er inmiddels meer dan honderd!
Zoals de naam "Custom" doet vermoeden, worden alle typen boten op maat gemaakt.

De "Special" waarbij werkelijk bijna alles naar wens van de klant kan worden gemaakt. Met name de fineersoorten zijn hier bepalend.
De "Special" is geheel nieuw en ontstaan naar aanleiding van de vraag uit de markt; (bijna) alles wat de klant wenst is mogelijk!

Carl Douglas mag dan wel wat duurder zijn dan de concurrentie, de levensduur is onnavolgbaar lang, ze blijven prachtig en zijn zeer duurzaam.

Alle typen hebben een identieke rompvorm, gelijk gewicht, en dezelfde vaar- eigenschappen. Carl Douglas boten worden gebouwd in de gewichtsklassen 60, 70, 78, 85, 92 en 100 kg.

De boot wordt volgens opgegeven specificaties gebouwd; riggerhoogte, schoenmaat, "door het werk". Dit bepalen we tijdens het proefvaren.
De boot wordt vaarklaar afgesteld en franco geleverd in heel Nederland.